Trenutno pregledavate Naš projekt STEMerica dobio je svoj simpatični logo!

Naš projekt STEMerica dobio je svoj simpatični logo!

Sretni smo što možemo objaviti da je naš projekt STEMerica dobio svoje novo lice u vidu našeg simpatičnog Štemerića-robotića. Logo je izradio dizajnerski studio Kuna zlatica.

Projekt STEMerica, u partnerstvu s udrugama Udruga Bioteka i Connect-IT, Astronomskim društvom Višnjan, Sveučilište u Zagrebu | Arhitektonski fakultet i Tehnički muzej Nikola Tesla, za cilj ima unaprijediti kapacitete organizacija civilnog društva u provedbi interaktivnih, inovativnih radionica i događanja na nacionalnoj razini u području popularizacije STEM aktivnosti.

Omogućit će se promocija i približavanje tema iz područja STEM-a, demistifikacija znanosti i diseminacija znanstvenih činjenica djeci, mladima i općoj populaciji putem 44 javnih događanja (kao što su: mobilni centar „PopUpLab” – putujući kombi u kojem se provode inovativne i interaktivne aktivnosti i „STEM dan”), a posebno djeci i mladima putem 20 višednevnih, inovativnih i interaktivnih radionica.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda | Projekt je sufinancirao Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske
Sadržaj objave isključiva je odgovornost udruge FabLab