DOIT,  EU

DOIT radionica za izvoditelje

Radionica za izvoditelje Stvaranje mladih društvenih inovatora održava se u sklopu Obzor 2020 projekta DOIT, na kojem Arhitektonski fakultet Sveučilišta u Zagrebu surađuje kao partner.

Radionica je namijenjena svim edukatorima koji rade s mladima, od vrtića do srednje škole, ali i na fakultetima. Znači i nastavnicima, učiteljima, ali i studentima učiteljskih fakulteta, ali i svim zainteresiraima. Radionica se bavi poticanjem interesa, kreativnosti, ustrajnosti i drugim poticajima s kojima se susreću mladi kod realizacije svojih ideja.

Radionica je besplatna i kreće od 15.svibnja, 2020. 
Prijave su još otvorene. 

Dodatne informacije o radionici i prijava su na poveznici https://imoox.at/mooc/local/courseintro/views/startpage.php?id=102&lang=hr i na https://www.youtube.com/watch?v=JWrIzZKRjus&authuser=0 

Dodatne informacije o projektu na web stranici projekta https://www.doit-europe.net/ i Facebook stranici https://www.facebook.com/DOIT.Europe.Net

Pozivamo vas da podijelite informaciju o ovoj besplatnoj online radionici DOIT projekta na temu Stvaranja mladih društvenih inovatora svima zainteresiranima putem društvenih kanala i objava.