aktivnosti,  događanja,  projekti

OTVORENI POZIV! Sudjelovanje u Open Minds aktivnostima

OTVORENI POZIV

Imaš između 18 i 30 godina i želiš biti dio internacionalnog tima za stvaranje inkluzivnijeg svijeta?

Pozivamo te da se prijaviš i rezerviraš svoje mjesto na našem partnerskom Erasmus+ projektu OpenMinds (https://mtflabs.net/openminds/) nositelja MTF Labs iz Umeå, Švedska.

OpenMinds bavi se redizajniranjem obrazovanja za radikalnu inkluziju i stvara moguća rješenja za scenarije koje bi pojedinci mogli doživjeti u nizu različitih okruženja koja onesposobljavaju i otežavaju. Jedan od produkata projekta jest metodološka igra inovativnih kartica koje potiču mlade na inkluzivno promišljanje.

Projekt teži stvaranju transnacionalne europske mreže mladih kreativnih rješavača problema koja se bavi raznolikošću, društvenom inovacijom, inkluzijom i dostupnošću. Projekt inovira metodologiju kako bi sinkronizirao mlade umove različitih europskih lokacija oko velikih izazova.

Kroz su-stvaranje istovremeno, kako osobno tako i online, mladi djeluju u sinkronizaciji, razmjenjuju ideje preko kulturnih, geografskih i ekonomskih razlika i su-stvaraju rješenja u stvarnom vremenu. Open Minds ne pruža samo alate za online učenje, već i potiče međusobno preplitanje iskustava učenja za mlade ljude diljem Europe.

Prijavom na ovaj projekt sudjelovat ćeš u dvije radionice koje će se održati u Zagrebu u prostoru FabLab-a 26.08. i 16.09.2023., a 5 najangažiranijih i najzainteresiranijih osoba će imati priliku sudjelovati u finalnoj razmjeni mladih koja će se održati u Švedskoj 09-14.10.2023. (put, smještaj i obroci pokriveni!)

Više na stranici https://mtflabs.net/openminds/invite-zagreb/, a poveznica na registraciju je na https://mtflabs.net/openminds/register/.

#OpenMinds #MTFLabs #ErasmusPlus #RadicalInclusion #DesignForAll #InclusiveDesign #Coding #Electronics #PhysicalComputing #Zagreb #Fablabhr